Kodžić kožne jakne

Prodavnica

O Nama

O NAMA

Image Video

Dobrodošli u priču porodice Kodžić

KO SMO MI?

Davne 1920. nastala je prva zanatska radnja Kodžić u Beogradu. Od tada, porodični biznis se prenosi na nove generacije koje su sada zaslužne za kompaniju koja broji više od 100 zaposlenih, sa značajnim priznanjima za saradnju sa velikim imenima i institucijama.

Prateći trendove i stalne promene modne industrije, konstantno radimo na inovacijama naših kožnih jakni i ostalih proizvoda od kože. U ponudi imamo muške i ženske kožne jakne, kožne jakne za decu, kožne pantalone, kožne suknje, kožne haljine, i ostale modne dodatke. Ono što predstavlja zaštitni znak Kodžić kolekcije jesu pilotske kožne jakne, izrađene po najstrožim vojnim normativima, od najkvalitetnije kože.

Besplatna dostava

Za iznose preko 1.000 €

Zamena proizvoda

U roku od 15 dana

Cena i Kvalitet

Nastojimo da vam pružimo odličan spoj cene i kvaliteta.

NAŠ TIM

Jezdimir Kodžić
Vlasnik

David Kodžić
Fotograf

Sara Kodžić
Kreator

Filip Kodžić
Direktor

UVEK ZADOVOLJNI UZ NAS

Naši klijenti su naša snaga i pokretač stoga smo veoma ponosni na armiju naših zadovoljnih kupaca koji nose naše jakne više od 20, 30 godina, zato smo i u obavezi da radimo kožne jakne u kojima se najbolje osećate, i kada ih obučete, da u Vama bude emocije. Ukoliko i ne znate koji biste model tačno hteli, naše ljubazno osoblje je uvek tu da vam preporuči ono najbolje za Vas.