Kodžić kožne jakne

Prodavnica

Izrada po meri

Image Video

Izrada personalizovanih kožnih jani

IZRADA PO ŽELJI, PO MERI

Jeste li ikada bili u potrazi za savršenom kožnom jaknom koja vam savršeno odgovara i odgovara vašim stilskim potrebama? Naš tim majstora i dizajnera može vam pomoći da ostvarite tu viziju. Želimo vam ponuditi jedinstven i personaliziran pristup koji će omogućiti da dobijete jaknu izrađenu baš po vašim željama i merama.

Ako ste umorni od loših udarača i jakni koje ne pristaju vašoj figuri, mi smo tu da vam pružimo rešenje. Naš proces izrade započinje odabirom najkvalitetnije kože koja će izgledati i osećati se savršeno na vašoj koži. Možete birati između mnogih vrsta kože, uključujući janjeću, goveđu i teleću kožu, kao i odabrati boju kože koja će upotpuniti vaše želje.

Nakon odabira kože, posvetit ćemo posebnu pažnju vašoj figuri i željama kada je reč o stilu jakne. Imamo nekoliko već prethodno uspostavljenih stilova, međutim, i dalje vam dajemo punu slobodu izbora i personalizacije. Možete dodati dodatne džepove, posporiti ili ubrzati zatvarače ili prilagoditi boju ušivenih niti po vašoj želji. Opcije su gotovo neograničene.

Nakon što se složite s našim dizajnom prema vašim željama, naše majstorska radionica kreće u proces oblikovanja vaše nove kožne jakne. Kvalitet materijala i temeljitost u izradi garantuje da ćete dobiti jaknu koja će vam trajati dugi niz godina.

Naša usluga izrade kožnih jakni po meri nudi ono što se ne može naći u prodavnicama – personalizovanu, individualizovanu i vrhunski kvalitet u svakoj pojedinoj jakni. To je savršeno rešenje za sve koji žele istaknuti svoj individualizam i jedinstvenom stilu. Nudimo vam priliku za stvaranje jedinstvene kožne jakne koja će se slagati s vašom individualnošću, životnim stilom i modnim senzibilitetom.

Obratite nam se s poverenjem ako ste zainteresirani za kreiranje svoje lične kožne jakne po meri koja će vas zasigurno impresionirati. Naš tim dizajnera i specijalista jedva čeka da zajedno s vama stvori jedinstveni i neponovljivi dizajn kožne jakne koju zaslužujete!

Besplatna dostava

Za iznose preko 50.000 RSD

Zamena proizvoda

U roku od 8 dana

Podrška

Naše ljubazno osoblje je uvek na raspolaganju